به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از خبرگزاری مهر، علی اصغر توفیق افزود: اجرای طرح شهر خورشیدی از مهمترین پروژه های پژوهشگاه مواد و انرژی است که اجرایی شدن این طرح، نقش قابل توجه و مهمی در صرفه جویی انرژی دارد و هزینه ها را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد که باید به این امر توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی ها قرار است این پروژه برای اولین بار در شهر اقماری مشکین دشت در شهرستان کرج اجرا شود و منتظر تکمیل هماهنگی و انجام تعاملها در این خصوص هستیم.
منتظر اعلام آمادگی دستگاه های ذیربط در مشکین دشت هستیم
این مسئول عنوان کرد: در این خصوص منتظر اعلام آمادگی دستگاه های ذیربط در مشکین دشت هستیم و پس از عملی شدن این امر، پروژه "شهری با چراغهای خورشیدی" اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: زمینه های تولید چراغهای خورشیدی به عنوان یک موفقیت بزرگ فراهم شده که باید از این ظرفیت به دست آمده بهره مند شویم.
این مسئول گفت: در پژوهشگاه مواد و انرژی موفق شدیم که از خورشید، چند نوع انرژی بگیریم که یکی از آنها مربوط به روشنایی چراغها است.
زیرساختها و زمینه های ایجاد بستر لازم بررسی شد
توفیق بیان کرد: در این زمینه در نشستی که با مسئولان مشکین دشت داشتیم، به بررسی زیرساختها و زمینه های ایجاد بستر لازم در تحقق برنامه های آتی این طرح پرداخته شد و پیش بینی می شود این امر نتایج بسیار درخشانی به همراه داشته باشد.
این مسئول خاطرنشان کرد: شایسته است که به دنبال کسب این دستاورده علمی، چراغهای مشکین دشت خورشیدی شوند که این طرح یاری و مساعدت شهرداری مشکین دشت را می طلبد.
وی افزود: در پژوهشگاه مواد و انرژی روی سرامیکهای صنعتی و تخصصی کار می کنیم البته قادر به حل مشکلات فنی سرامیک تولید انبوه و خانگی نیز خواهیم بود که امیدواریم این اقدام، گام موثری در جهت کاهش مشکلات سرامیک در کشور باشد.
این مسئول یادآور شد: بخشی از مشکلات سرامیکهای تولید داخل برطرف شده که از میان این مشکلات می توانیم به ترک خوردگی سرامیکها اشاره کنیم ضمن اینکه پژوهشگاه مواد و انرژی در زمینه حل اینگونه مشکلات تاثیر قابل توجهی داشته است.